OC és una bona ajuda per a empreses i institucions
El 1998 Jordi Oliveras va fundar OC amb l'objectiu de recolzar les iniciatives promogudes per empreses o per institucions quan, per la seva complexitat o excepcionalitat , els hi era difícil materialitzar-les comptant només amb els seus recursos.

Al llarg d'aquests anys OC ha ajudat a clients de tipologies diverses a trobar solucions a les problemàtiques que els afectaven. Alhora, també ha deixat empremta en algunes de les grans iniciatives que s'han materialitzat a Barcelona en els darrers anys. Avui, aquests són els testimonis de la feina feta.

Als seus clients OC els hi ha aportat la seva manera singular de treballar, basada en el predomini de la visió global sobre el fet conjuntural i assumint, quan ha convingut, responsabilitats directes en la gestió de les solucions proposades.

En aquests moments, amb els condicionants però també amb les oportunitats d'una crisi sense precedents, OC segueix generant noves formes de col·laboració per ajudar a que les iniciatives esdevinguin realitats.